تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۴
جالب است ۰
هشتمین جلسه کمیته تخصصی اقلام پروتئینی و نهاده‌های دامی استان اصفهان
کمیته تخصصی اقلام پروتئینی و نهاده‌های دامی استان اصفهان
  هشتمین جلسه کمیته تخصصی اقلام پروتئینی و نهاده‌های دامی با حضور ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیران وکارشناسان امور دام، عسگری رئیس اداره بازرگانی سازمان تعاون روستایی استان، نمایندگان استانداری، سازمان صمت، پلیس راهور، اتحادیه‌ها  و تشکل‌های تخصصی و مسئولان شرکت‌های لبنی در محل سالن جلسات شهید دادخواه سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار گردید.
  در این نشست، ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اظهار کرد: روزانه ۴ هزار تن تولید شیر در استان اصفهان تولید می‌شود و رتبه نخست کشور در تولید شیر را داریم.
وی ادامه داد: از این‌ میزان تولید، یک سوم نیاز برای استان داریم و دو سوم تولیدات قابلیت صادرات دارد. در خصوص صادرات شیر خشک نیز امیدواریم شرایط مطلوب حاصل شود.
 در ادامه برخی حضار به بیان‌ نقطه نظرات، ارائه پیشنهادات و بحثو تبادل نظر پرداختند.
https://corc.ir/vdcbu0bfprhb9.iur.html
corc.ir/vdcbu0bfprhb9.iur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما