سرمایه گذاری؛
برای تولید
مدیر تعاون روستایی استان اصفهان اظهار داشت:
نظارت یکی از مهمترین وظایف این سازمان است که صحت و سقم فعالیت های اقتصادی و حقوقی در شرکتها را با اجرای یک سیستم کنترل کارامد، مورد بررسی قرار می دهد
1402/03/07
مهندس حاج عابدی مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان در جلسه کنترل و نظارت بر عملکرد تشکل های تحت پوشش که با حضور معاونین، مسئولین ادارات حسابرسی، آموزش، حقوقی و نیز رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان بوئین میاندشت و مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره اتحادیه بوئین میاندشت در محل سالن جلسات سازمان تشکیل شد، اظهار داشت: هر سازمان در راستای تحقق اهدافش، موجودیت می یابد. سازمان تعاون روستایی نیز بر نیل به پایداری کشاورزی در روستاها از طریق هدایت، حمایت و نظارت بر تشکلهای تحت پوشش خود شکل یافته است.
⬅️مهندس حاج عابدی تصریح کرد: به جرأت می توان گفت نظارت یکی از مهمترین وظایف این سازمان است که صحت و سقم فعالیت های اقتصادی و حقوقی در شرکتها را با اجرای یک سیستم کنترل کارامد مورد بررسی قرار می دهد. این سیستم مؤثر، موفقیت سازمان را در تحقق ماموریت های محوله، تأمین و تشکلها را در بهره برداری مطلوب از منابع موجود، یاری می نماید.
⬅️مدیر سازمان تعاون روستایی استان در ادامه بیان داشت: اهداف و نتایج مورد انتظار از اجرای برنامه کنترل و نظارت بر عملکرد شبکه، تدوین و جهت سنجش نتایج پیش بینی شده، شاخص هایی نیز تعیین گردیده است تا به وسیله آنها میزان نیل به نتایج را مورد سنجش قرار دهیم. سپس با کنترل دقیق و مستمر فرآیند کار، وضع موجود با وضعیت مطلوب مقایسه و روند اصلاح و بهبود، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
⬅️به همین منظور نیز یک تیم کارشناسی متشکل از حسابرسی، حقوقی، اداری مالی، آموزش، بازرگانی و فنی اجرایی بطور مستمر از تشکل های تحت پوشش هر شهرستان بازدید و اسناد موجود را مورد ارزیابی قرار می دهند و در جلساتی که ماهیانه در محل سازمان و با مدیریت مدیر سازمان برگزار می گردد؛ با بیان مشکلات و موانع موجود، مدیریت نسبت به میزان پیشرفت و تحقق هدف ها آگاهی یافته و قدرت پیگیری و عند الزوم سنجش و اصلاح آن ها را پیدا می کند .
⬅️مهندس حاج عابدی ابراز کرد: این جلسات شامل سه مرحله طرح ریزی و تبادل نظر در خصوص چگونگی اجرای کنترل و نظارت، بازدید تیم کارشناسی به منظور ارزیابی عملکرد تشکل و جلسه ارائه موانع و مشکلات و بیان راهکار می باشد که در تمامی این مراحل سازمان و تشکل همراه و همگام با هم مشارکت و تعاملی همسو داشته و بالتبع بازخوردی کارا و اثربخش را در پی خواهد داشت.
⬅️مدیر سازمان در پایان گفت: بدون نظارت، کنترل و ارزیابی؛ سایر اجزای مدیریت همچون برنامه ریزی، سازماندهی و هدایت نیز ناقص بوده و تضمینی برای انجام مطلوب آن ها نیست. تنها با این ابزار است که از اجرای صحیح قوانین، اطمینان حاصل شده و در صورت انحراف از مسیر اجرا، می توان اقدام لازم را در تصحیح به موقع آن به عمل آورد.
تعداد مشاهده خبر
529
بار
تصاویر مرتبط
tempShow
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal